Het enige teefje in het nest én geboren op de eerste verjaardag van onze zoon, dat moest wel een voorteken zijn dat ze bij ons zou blijven. 

Met heel veel trots kunnen wij jullie een nieuwe aanwist voorstellen die deel uit zal maken van ons gezin en waarvan wij in de toekomst dus hopelijk ook een nestje kunnen verwachten. 

Leia is een speciaal dametje, eentje met karakter die weet wat ze wil maar ook enorm graag samen met je werkt. Haar rust spendeert ze het liefst al knuffelend en eens ze op dreef is, is haar papa steeds het slachtoffer van haar ravotpartijen. 

Intussen liep Leia al enkele shows waarvoor wij niets anders dan trots kunnen zijn. De twee shows waaraan ze deelnam in de puppyklasse werd ze verkozen als best puppy van het ras, werd ze geselecteerd bij de beste 6 puppies in de show. Haar eerste show in jeugdklasse haalde ze een uitmuntende score waarna ze haar eerste punt verdiende en zo haar jeugdkampioenschap heeft geopend. We zijn benieuwd wat en waar Leia ons nog allemaal zal brengen. 
Leia zal ten gepaste tijden ook alle gezondheidstesten ondergaan, maar hiervoor is ze nog te jong.