Wij zijn Milou Hernalsteen en Brent Vennekens en wonen te Antwerpen. 

Door onze eerste grijze keeshond Roxy zijn wij beiden helemaal verliefd geworden op het ras en hebben dus besloten hobbymatig te gaan fokken. 

Onze rashonden worden ingeschreven voor hondenshows, de resultaten daarvan kan je terugvinden door op het tabblad van de hond te klikken. Naast Roxy is er in de zomer van 2019 nog een tweede grijze keeshond ons gezin komen vervolledigen, Skylar, naast de twee grijze keeshonden hebben wij nog een gesteriliseerd middenslag keeshond mixje, Nala, en twee poezen, Niki en Fie. 

Onze honden groeien dus in huiselijke sfeer op en zijn aan poezen gewend. 

Naast shows genieten de honden met volle teugen van lange wandelingen, pootje baden en zichzelf lekker vuil maken. 

Onze honden worden op gepaste leeftijd getest op erfelijke aandoeningen, de resultaten daarvan zijn ook terug te vinden onder het tabblad van de desbetreffende hond. 

Beiden zijn wij grote fan van natuurlijke voeding en verzorging van de honden, om deze reden maken wij ook alle snacks zelf en zorgen voor een natuurlijke remedie voor vlooien, teken en wormen. 

Wij zijn heel erg blij dat beide fokkers van de honden onze deze prachtige exemplaren hebben toevertrouwd en streven dan ook naar het verbeteren van het ras in de mate van het mogelijke.